BE ALIVE

BE FREE, BE ONE en BE ALIVE wordt georganiseerd door jongeren uit Parousia Zoetermeer. Vaak willen jongeren na BE ONE nog meer geestelijk gevoed worden. Dit kan bij ons tijdens kringavonden, maar ook door te helpen bij evenementen van BE FREE of BE ONE.

Connected & Sparkle

Connected wordt georganiseerd door mannen in de gemeente Parousia. Sparkle wordt door de vrouwen georganiseerd. Beide organiseren diverse activiteiten. Connected organiseerd bijvoorbeeld een wekelijkse wandeling. Neem contact op voor meer informatie.

Connected wandeling
Foto van Be One kring

KRINGAVOND - BE ALIVE

Op kringavonden komen jongeren in kleine groepen bij elkaar om een thema te behandelen. Hierbij is altijd ruimte voor onderwijs, vragen, discussie en gezelligheid. Per half jaar kiezen jongeren één van de themakringen waar ze zich bij aansluiten, hierdoor ontmoeten we steeds nieuwe mensen. Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij een vaste kring. Tijdens deze kringavonden is er ruimte voor vragen en discussie over het onderwerp. Alle kringavonden zijn vooral gezellige avonden om elkaar te ontmoeten en samen te leren hoe we Jezus kunnen volgen.

BE ALIVE - AWAKEN

AWAKEN is het jongerenevenement van onze gemeente. Het wordt georganiseerd door een team van enthousiaste (BE ALIVE) vrijwilligers. AWAKEN is iedere 1e zondag van de maand en begint om 19:30 uur.