BE FREE

Voor tieners van 12 t/m 16 jaar worden er veel activiteiten georganiseerd, eigen diensten, leuke evenementen, gezellige en diepgaande kringavonden... noem maar op!

BE FREE - DIENST

Elke maand is er speciaal voor de tieners op de tweede zondag een BeFree dienst (10:00-11:30 uur). Door middel van diepgaande preken, muziek, dans en drama worden tieners uitgedaagd en toegerust in hun geloof. Deze dienst wordt voor en door tieners georganiseerd en is op elke tweede zondag van de maand. Wil je ook een aandeel tijdens deze dienst? Neem dan gerust contact op met je kringleider of stuur een berichtje naar ons op de contactpagina.

Foto van Be One kring

KRINGAVOND - BE FREE

Elke twee weken is er een BeFree kringavond bij een tienerleider thuis. Tijdens zo’n avond komen tieners, in de leeftijd van 12-16 jaar, in kleine groepen (maximaal 15 tieners) bij elkaar. Tijdens een kringavond leiden twee kringleiders de avond die bestaat uit ontmoeting en bijbelstudie.

BE FREE - PURSUE

Elke maand is er speciaal voor tieners op de vierde zondag (10:00-11:30 uur) een discipelschapscursus. Voor deze cursus geven de deelnemers zich op, en aan de hand van onderwijs, opdrachten en ondersteuning leer je te doen wat Jezus deed.

Foto van Parousia Zoetermeer en een regenboog