BE ONE

BE ONE wordt georganiseerd door jongeren uit Parousia Zoetermeer en richt zich op jongeren tussen de 16 en 23 jaar. Bekijk hieronder alle activiteiten en meldt je aan voor onze groepsapp!

BE ONE - AWAKEN

AWAKEN is het jongerenevenement van onze gemeente. Het wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers. AWAKEN is iedere 1e zondag van de maand en begint om 19:30 uur.

drumstel bij AWAKEN
Foto van Be One kring

KRINGAVOND - BE ONE

Op kringavonden komen jongeren in kleine groepen bij elkaar om een thema te behandelen. Hierbij is altijd ruimte voor onderwijs, vragen, discussie en gezelligheid. Per half jaar kiezen jongeren één van de themakringen waar ze zich bij aansluiten, hierdoor ontmoeten we steeds nieuwe mensen. Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij een vaste kring. Tijdens deze kringavonden is er ruimte voor vragen en discussie over het onderwerp. Alle kringavonden zijn vooral gezellige avonden om elkaar te ontmoeten en samen te leren hoe we Jezus kunnen volgen.

GROEPSAPP - BE ONE

Join onze Whatsapp groepschat en blijf op de hoogte van onze activiteiten. Maak daarnaast makkelijker contact met je vrienden!

iphone (3)